BATUKA

Batuka combina alegria i diversió, dansa i exercici físic, ritme i expressió corporal, energia i salut: Batuka és un estil de vida.

És un mètode revolucionari dins el món de l'esport i el ball. És una nova forma de fer exercici aeròbic, en continu desenvolupament, que utilitza música original. Combina ritmes tropicals com la Cumbia, Samba de Brasil, Vallenato, Merengue, Reggaeton de Puerto Rico, Salsa Cubana, Rumba Espanyola, etcètera.

Representa un benefici per cos i ment que aconsegueix desenvolupar diversos aspectes tan importants com són la coordinació, el sentit del ritme o la  tonificació muscular, entre d'altres. Amb la Batuka aconseguiràs fer exercici de forma divertida i exercitar el sistema cardiovascular i muscular a la vegada que aprendràs els diferents ritmes llatins. La durada recomenada d'una sessió de batuka és d'uns 55 minuts, amb la qual aconseguiràs aquest objectiu.

La Batuka conté diverses disciplines esportives (p.e.: Aerobic, Tai Chi, Capoeira o Kick Boxing), a partir de les quals crea les coreografies d'aquest mètode. Amb elles fusiona diferents balls i danses, desde danses de països orientals, del nord d'Àfrica, o de països llatins.

L'horari es dimecres de 20 a 21 horas. No et perdis la ocasió de rebre una classe gratuïta per conèixer totes les avantatges d'aquest mètode.


TRUCA I INFORMA'T!!!